Az egyik legfontosabb eszköz a fogászati diagnosztikában

Hiába a több évtizedes tapasztalat, egy fogorvosnak is szüksége van minden információra amikor felállít egy diagnosztikát. A felszíni vizsgálatok az elsők amiket a fogászok elvégeznek az első körben amikor valamilyen panasszal érkezünk hozzájuk. Noha remek indikátorok vannak a szemrevételezés során is, de ha hibás fogat, vagy esetleg állkapocs problémát észlel az orvos akkor a legelső technikai kérése egy röntgen felvétel készítése lesz.

2018-ban a fogászati röntgen már rendkívül gyorsan lebonyolítható, rutinszerű vizsgálattá vált. Lehetővé teszi a fogszuvasodások, gyulladások, csontvesztés, csonthiány kivizsgálását. Egy teljes körű fogászati röntgen pedig az arcüreg elváltozásait is meg tudja mutatni, valamint a fiatalabb pácienseknél előfeltétele a fogszabályozás tervezésének és működésének ellenőrzésének.

Amire páciensként figyelnünk a fogászatunk kiválasztásakor, hogy ténylegesen ott végezzék el a röntgen felvételek készítését. Sok későbbi rohangálást és időt spórolhatunk meg azzal, hogy alaposan átolvassuk vagy érdeklődünk ez iránt a kiszemelt rendelőben. Mi például Budán meleg szívvel tudjuk ajánlani a Pont32 fogászati röntgen szolgáltatását, ami éppen beletartozik ebbe a kategóriába.

Pont32 fogászati röntgen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő + kettő =