Legjobb felszolgáló ruházat éttermek számára

Az éttermek egyik legfontosabb prezentációját az ételek és a bútorzat mellett a felszolgáló ruházat adja. Ez segíti a vendéglátóhely megjelenését és megítélését a vendégek szemszögéből. A megfelelő külső szinte minden élethelyzetben megkönnyíti egy adott cél elérését. Legyen szó akár egy állásinterjúról, akár egy esküvői szettről. Így van ez az éttermek szempontjából is, ahol fontos hogy divatos, praktikus és higiénikus munkaruhát használjanak a pincérek, felszolgálók és más munkatársak.

A divatosság jelenti majd a felszolgáló ruházat szempontjából a kornak megfelelő megjelenést. Itt nemcsak arról van szó, hogy a legújabb szabások, színkombinációkat alkalmazzuk. Szükségünk lesz az étterem, büfé, csárda profiljához illeszteni a megjelenést. Egy nagyvárosi trendi étteremben elegáns megjelenésre lesz szükségünk, egy street food büfében alkalmazhatunk vagányabb stílust, míg egy vidéki falusi kifőzdében hagyományos ruházattal nyerhetjük meg magunknak a vendégeket.

A praktikusság a második szempont amit figyelembe kell vennünk. Gyakran kell a felszolgálóknak 12 órás műszakokat végig dolgozniuk így szükséges a kényelem biztosítása. Ezzel segíthetjük alkalmazottjainkat abban, hogy egész nap jó hangulatban tudják felszolgálni az ételeket italokat. Egy étterem felszolgálóinak gyakran szükségük van zsebekre. Itt tarthatják a noteszeiket, pénztárcáikat, dugóhúzóikat. Lényeges szempont, hogy strapabíró anyagból készüljön a ruha és az évszaknak megfelelő legyen a kialakítása.

A higiénia szempontjából könnyen és sokszor tisztíthatónak kell lennie a munkaruházatnak. Sokszor nem lesz elegendő egy darab egy személy számára, hiszen a hosszú munkaórák után nem feltétlenül lesz elegendő idő egy szett tisztítására.

Ha megtaláltuk az éttermünk stílusához legjobban illeszkedő koncepciót, akkor érdemes kikérni egy profi szállodai munkaruházattal foglalkozó cég tanácsát kikérnünk. A felszolgáló ruházat esetében rengeteg opció közül választhatunk.

felszolgáló ruházat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × 4 =